Mai mult decat fotografie! Oeffner Photography
Catalina & Cristian Oprea


Despre noi
 

 


Evenimente

 Arhitectura, imobiliare

  Arta, moda

 Fotografie sportiva

Teatru, film - Making of

  Fotografie de produs

..............................................................................................................
Fotografi pasionati, cu profesori eminenti: Emilian Urse, Francisc Vaida, Chris Corradino, Jerry Rice, Chuck DeLaney, Rob Heyman, am transformat pasiunea in meserie!

Absolventi ai New York Institute of Photography, una dintre cele mai prestigioase scoli de fotografie din lume, infiintata in anul 1910 de Emile Brunel.

  NYIP

Poate nu suntem cei mai buni in domeniu, dar clientii nostrii
- persoane fizice sau institutii -
- din Romania sau de peste hotare -
- femei sau barbati -
- cunoscatori, pasionati sau novici -
au ales ca si la urmatoarele contracte sa lucreze tot cu noi!

Investitiile pe care le facem in permanenta in aparatura si adiacente nu sunt dintre cele mai modeste si permit ca lucrarile noastra sa intruneasca aproape orice standard de calitate.

Aparatura fotografica CANON - pe film si digitala , blitz-uri dintre varfurile de serie de la Canon, sisteme de iluminat de studio ultra-performante JTL (Statele Unite), exponometre Gossen, computere si soft-uri de ultima generatie precum si abilitatea de a lucra cu ele, fac din echipa noastra probabil, cel mai dinamic tandem de fotografi.

Cursurile si workshop-urile la care participam, ne pun in permanenta la curent cu noile descoperiri si teorii din domeniu.

Avantajele lucrului in tipografie si in domeniul graficii computerizate, dar si al studiilor de inginerie si economie, relatiile cu producatori de albume foto si diverse tipografii offset si digitale, capacitatile de comunicare, confera un avantaj major, atat ca fotografi individuali cat si ca duo, atat noua ca fotografi cat si colaboratorilor nostri. De asemenea, amandoi suntem specializati in post-productia digitala.

Exceptand cateva domenii de fotografie neconventionala (fotografie astronomica, spectrala s.a.) pe care aparatura si experienta nu ne-o permit, in rest, putem realiza orice tip de fotografie.

Suntem tipul de fotografi "murdari in genunchi"!

"Niciodata sa nu ai incredere intr-un fotograf care nu este murdar in genunchi" - Rob Heyman - Maestru al fotografiei

Am lucrat si lucram fotografie si grafica publicitara pentru: SASI Corp, United International Supplies, Orbis International Ltd., Regus, Airbnb, Premier Palace Group, Royal Palace si alte companii romanesti si straine (fotografie de produs, arhitectura, interioare si exterioare, evenimente institutionale, team building-uri, imobiliare, cluburi, restaurante, hoteluri, cladiri de birouri, fotografie produse promotionale, cataloage, tehnica si produse militare, expozitii de diverse profiluri s.a.). De asemenea, colaboram direct cu cateva echipe care se ocupa de campanii electorale.

Fotografia de eveniment face si ea parte din preocuparile noastre: spectacole stradale, spectacole de teatru, targuri si expozitii, cununii civile si religioase (fotografie obiceiuri, fotografie nunta, fotografie cununie civila, fotografie dupa eveniment), botezuri, petreceri private, in tara si peste hotare. Faptul ca lucram in tandem confera un plus lucrarilor noastre.

Suntem fotografi acreditati pentru cateva institutii romanesti si straine: Federatia Romana de Darts, Echipa de fotbal american Bucharest Warriors, NYI PhotoWorld Magazine, Airbnb, SASI, Nindos Consortium si Fotograf oficial al EUROPAfest 2012.

De asemenea, fotografiem evenimente sportive, evenimente cu diverse alte profile (conferinte, decernari de premii, concerte, spectacole s.a.), fotografie de portret si evenimente corporate.

Portretele, fotografia de familie, fotografia pentru animale de companie, sunt si ele parte din serviciile oferite de noi. Oferim un produs special si anume fotografia asociata cu amprenta in relief - unic in Romania in forma prezentata de noi!

In momentul de fata, oferim si servicii de fotografiere opere de arta si crearea de albume si brosuri de arta, atat pentru firme cat si pentru persoane particulare!

 

 

 


Portret

Diverse

Rame foto si amprente
in relief

Expozitii

Servicii, produse si
tarife

Contact

Catalina & Cristian Oprea - Oeffner Photography