Mai mult decat fotografie! Oeffner Photography
Catalina & Cristian Oprea


Despre noi
 

 


Evenimente

 Arhitectura, imobiliare

 Arta, moda

 Fotografie sportiva

Teatru, film - Making of

 Fotografie de produs


Serviciile prestate sunt in general servicii fotografice specifice si anume: deplasare cu echipamet, instalarea echipamentului, fotografiere propriu-zisa, strangerea echipamentului, editarea fotografiilor, livrarea fotografiilor pe diverse tipuri de suport. Toate serviciile se presteaza pe baza de contract si se achita in lei la cursul leu-euro al BNR (leu=ron). Pentru orice tip de contract se achita in avans 50% din valoarea estimata. Preturile vor fi prezentate in euro si la valorile mentionate se aplica TVA.

In general, pachetele de nunta cuprind atat cununia civila cat si cea religioasa. Pachetul minim de acest tip pleaca de la 1.500 euro. Acest pachet contine prezenta unui fotograf la ambele evenimente (cununie civila si nunta), executia catorva fotografii intr-o locatie aleasa de comun acord (in Bucuresti), prezenta unui fotograf la petrecerea de dupa nunta (dar nu mai mult de 24 de ore), editarea fotografiilor, livrarea fotografiilor in format digital (CD/DVD in format 13x18 cm, 300 DPI), precum si doua albume de fotografii tiparite.

In cazul in care nu se doreste decat fotografie de nunta sau cununie civila, se discuta noile variante. De asemenea, orice alte solicitari se discuta si se taxeaza separat (trash the dress, obiceiuri, fotografiere in locatii din afara orasului, s.a.)

Pachetul minim de botez pleaca de la 1,000 de euro si contine prezenta unui fotograf la biserica, prezenta unui fotograf la petrecerea de dupa botez (dar nu mai mult de 24 de ore), editarea fotografiilor, livrarea fotografiilor in format digital (CD/DVD in format 13x18 cm, 300 DPI), precum si doua albume de fotografii tiparite.

Orice alte solicitari se discuta si se taxeaza separat.

Pentru orice alt tip de fotografie se taxeaza fiecare deplasare cu 100 euro in Bucuresti la care se adauga 0.20 euro / km (pe sosea, dus-intors) pentru locatiile din afara orasului, plus pretul de minim 10 euro pentru fiecare fotografie, in functie de tipul de fotografie solicitat.

In cazuri deosebite se practica tarife deosebite, astfel incat preturile de mai sus pot fi considerate ca fiind informative, urmand ca preturile finale sa fie stabilte in cazul unei intalniri directe. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati!

Produsul "Rame foto si amprente in relief" oferit de noi, are pretul de 90 de euro pentru animale de companie si 120 euro pentru copii, fara nici un alt cost suplimentar.

Preturile pentru cei care solicita editare de fotografie se vor stabili prin negociere directa in functie de cantitate, termen limita, tip fotografie s.a.

 


Portret

Diverse

Rame foto si amprente
in relief

Expozitii

Servicii, produse si
tarife

Contact

Catalina & Cristian Oprea - Oeffner Photography